Tänk dig en grönskande oas omgiven av gyllengul ökensand, kameler och en darrande het sol i horisonten eller ljumma bad med din älskade på en utomjordiskt vacker strand på ön Djerba. Tunisien bjuder på miljöer som tagna ur en film och förhöjer er smekmånad till något alldeles extra. Allt fler väljer att resa till Tunisien på smekmånad och det finns många otroligt romantiska landskap som gör att allt kommer att kännas som en dröm, för många är det precis den känslan som man letar efter när man åker på smekmånad. Tunisien har alla förutsättningarna för att du ska kunna få en riktigt fin smekmånad. Tunisien är mycket varmare än Sverige och därför är detta ett populärt resmål både under sommaren och vintern. Du behöver inte låta dig begränsas av när på året du ska åka på din smekmånad. En sak du bör ha i åtanke är att sommaren är mer lågsäsong än vintern, vilket kan innebära att det är mindre turister på gatorna.

Tunisien går framåt med stora steg

Man strävar efter jämställdhet i Tunisienoch därför är Tunisien även ett mycket bra resmål för oss i Västvärlden. Genom att resa till Tunisien på din smekmånad kan du inte bara njuta av fantastisk natur och otroliga sevärdheter samtidigt som du har chansen att koppla av med din älskade, du kan även på samma gång visa att du stöttar tunisiska kvinnor genom att bidra till turistnäringen tunisiska kvinnor är en förebild för arabvärlden och demokratin har införts i Tunisien sedan snart ett decennium. Även om den fortfarande är skör tar Tunisien stora steg framåt, detta gäller även kvinnors rättigheter och Tunisien är därmed en förebild för andra arabiska länder och framför allt kvinnorna i dessa länder. Generellt sett brukar oroliga länder få mindre turism och de länder som växer i en positiv riktning brukar få en ökad turism, därav kan man resa till Tunisien och visa att man stöttar dem och att de går mot en positiv riktning genom att befinna sig i landet. Självklart kommer du utöver det få en fantastisk smekmånad.

Tunisien har en fantastisk arkitektur att beundra

När man åker iväg på smekmånad med sin partner vill man att detta ska bli så bra som möjligt, på alla sätt och vis. Man vill ha romantik, passion och erotik och fira att man ska leva tillsammans. Naturligtvis kommer man att spendera en hel del av tiden i sovrummet och därför är det mycket viktigt att man unnar sig ett vackert hotell med en fin miljö runt omkring, det är dock även viktigt att man unnar sig det där lilla extra i sovrummet. På vuxen.se hittar du allt det du behöver för din smekmånad som ser till att ert sex kommer att vara så bra som möjligt. Till exempel kanske ni önskar er en skön massageolja så att ni riktigt kan njuta av varandras kroppar efter en skön dag på stranden i Tunisien, eller så önskar ni er glidmedel som kan underlätta lite när ni helt enkelt inte kan få nog av varandra.

freesia-empire