Om man verkligen vill åka på en drömresa till Tunisien ska man välja ett av de många femstjärniga lyxhotell som landet har att erbjuda. Som ett exempel på dessa kan nämnas The Residence Tunis, ett hotell i Carthage som närmast liknar ett palats, där marmorgolv, imponerande pelargångar, inomhuspooler, fontäner och höga fönster ramar in omgivningarna. Hotellet ligger precis intill havet, vilket betyder att man som gäst kan välja om man vill sola och bada vid någon av hotellets palmomgärdade pooler eller på den vita stranden. Även de minsta rummen på hotellet är rymliga, och man kan vara säker på att sängarna är mjuka och sköna.

Ett annat hotell i samma klass som Residence Tunis är Mövenpick Hotel Gammarth Tunis. Inredningen här har en mer modern och stilren känsla än det klassiska, palatsliknande Residence, men Mövenpick är inte desto mindre imponerande. Även här kan gästerna till exempel njuta av stora pooler både inomhus och utomhus, liksom närhet till strand och hav.

Efter en vistelse på ett av dessa hotell kan ens eget hem kännas undermåligt i jämförelse. Ett bra sätt att förlänga semesterkänslan är då att investera i en riktigt stor och skön säng. På Furniturebox.se hittar du mängder av olika sängar, så att du kan hitta den som mest liknar sängen på ditt hotell.

freesia-empire